TOKAT / ERBAA - Belediye İlkokulu

ŞENLİK HAVASINDA BİR BAYRAM YAŞANDI.

OKULUMUZDA TİYATRO ŞÖLENİ YAŞANDI.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ PROGRAMIMIZ. BU ANLAMLI PROGRAMI HAZIRLAYAN SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZE VE DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Bugünün en büyük anlamı 12 Mart İstiklal Marşının kabülü ile oldu. Mehmet Akif Ersoy´un o muhteşem eseri ile İstiklal Marşımız 12 Mart 1921 tarihinde TBMM tarafından kabul edilmişti.

Mrt

"Eğitilmiş, bilinçli bireyler, yerinde zamanında ve doğru yöntemlerle yapılan müdahaleler, kaza ve doğal felaketler sonrasında yaşanacak olumsuzlukları azaltacaktır."

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI İLÇEMİZDE KUTLANDI.

YAŞASIN CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI

Ekm

ÇOCUKLARDA SINIR KOYMA BİLİNCİ NASIL GELİŞİR İSİMLİ SEMİNER ÇALIŞMAMIZ.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Ekm

Değerler eğitimi ile ilgili olarak Şenay ÇİÇEKLİ öğretmenimizin yaptığı pano çalışması.

Ekm

Sosyal Hizmet Merkezi (SHM), Aile Eğitim Programı (AEP).Sağlık; Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi(TBM). Eğitim Koordinatörü Vedat Kaya.Eğitimci Rüya Paşalıoğlu(Erbaa Devlet Hastanesi)